Backstage Pass ‘Podiumtechniek voor Meiden’: vakdagen eind 2022

Backstage Pass is een stichting die als doel heeft de diversiteit en inclusie in de Nederlandse live sector te vergroten. Dat doet de stichting projectmatig, door telkens verschillende soorten diversiteit aan te pakken.

Met het eerste project ‘Podiumtechniek voor Meiden’ wil de stichting door middel van vakdagen te organiseren in poppodia door heel Nederland interesse in podiumtechniek wekken bij meiden die nog voor hun studiekeuze staan. Die vakdagen worden eind 2022 op vijf poppodia georganiseerd.

‘Podiumtechniek voor Meiden’ is nadrukkelijk gericht op de groep die momenteel ondervertegenwoordigd is in het vak: de vrouwen. Uiteraard moedigt de stichting aan dat ook genderdiverse jongeren vaker zullen kiezen voor deze beroepen, en zij zijn dan ook van harte welkom om aan de vakdagen deel te nemen.

Ben jij benieuwd of een baan backstage wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor de mailinglist, en hoor als eerste wanneer de inschrijvingen voor de vakdagen open gaan! https://www.backstage-pass.nl/